Awesome Followers

Monday, 5 December 2011

Aku Taknak Trauma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selamat malam , jam menunjukkan pukul 10:15 , ok masih awal tu , bagi aku lah . HEHE .

Siapa sini pernah trauma ? berapa kali dah trauma ? 
Trauma tu sebenarnya ngeri dan boleh di anggap pengajaran , kisah ku berlaku semalam , berlaku di fb , masa tu aku tengah promosikan blog aku yang tak seberapa ni , alah suruh check new entri ja bah . Lepas tu ada sorang mamat ni balas chat ku , dia kata dia pun ada blog , then tanya pasal macam mana nak letak lagu di blog , aku pun taknak kedekut ilmu aku ajar lah dia lepas tu blah blah blah blah , dia bagi aku link blog dia. 

Lepastu aku klik lah link Tak Guna tu , klik punya klik , tunggu punya tunggu , 3 2 1 punya la aku terkejut , kalau boleh trauma habis aku . Habis lappy monitor ku jadi mangsa akibat buku lima ku . Aku memang benci dengan orang begini ok . PISSED OFF ! .

Orang begitu tak bertanggungjawab , kalau - kalau lah orang sakit jantung  tengah syok-syok layan fb lepas tu tengok benda begitu tak ka mati depan lappy . Kurang ajar betul ! Terus aku block fb dia , puas hati ku , ada hati nak truma kan akuu .



p/s : Jumpa orang begini di fb , terus block . (Jahatnya aku . HAHAHA) .







Terima Kasih , Datang Lagi ;D

2 comments:

yura said...

dah follow..tq sudi singgah

norha nanie said...

gilak u...i pon dah trkena smlm...hahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...