Awesome Followers

Saturday, 6 April 2013

Rajin ku datang .

Haaa .. rajin aku dah datang nak update blog . kahkahkah , last skali aku update blog tahun lalu , itu pun hujung bulan 12 sebab takda benda nak buat kan , bukan main kau diaaa , pemalas banget *versi indon . Tuhari aku login ni blog tak boleh plak .. katanya pass salah bagi masuk , dah tu give up nak log in , then tiba tiba hari ni nak sangat buka blog , nak update . Eh ! boleh buka pulakkk , tapi dia minta verify code semua tu , hmm .


haa ! apapaan ni ? ada yang nak hack blog aku ke ? -..-


*titew windu dgn blog titew *versi gedik .

Terima Kasih , Datang Lagi ;D

Wednesday, 21 November 2012

Dulu Kini Selamanya .




Assalammualaikum .
Hari cuti sekolah sbenarnya hari membosankan jika tidak di rancang dengan betul . uisss , macam buat pendahuluan karangan lah pulakkkkk .. Terperap di rumahhhh , macam ayam di kurung dalam kandang .. zzzz .. 

Aku rindu mau sekolah , aku rindu dengan tempat duduk ku , rindu dengan cikgu , rindu dengan sahabat , kawan-kawan , rindu mau kacau orang , rindu mau gelak tebahak bahak , dan rindu 3c ..  Kawan-kawan ku , apalah kamu buat sekarang yah ? tidur ? bercuti ? menangis ? kerja ? huh .. 




Rindu mereka .




Mereka .


Rindu dgn kantin belakang tu .. huuu


Mereka .


Mereka .


Gubol .


Mereka .


Errrr , scroll kebawah 


Mereka . 


dan mereka ..


kanak2 riang bermain d wktu petang . xD
video


P/s : Rindunya mau sekolahhh ... -.-














Terima Kasih , Datang Lagi ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...